De kraamweek

Als moeder van twee dochters weet ik hoe belangrijk een mooie kraamtijd is, daarom wil ik jullie graag helpen om er een feest van te maken. Zo kunnen jullie je kindje leren kennen en kan moeder herstellen van de bevalling. Ik begeleid en ondersteun daar waar nodig en gewenst is,  dat doe ik met veel plezier en enthousiasme! Na 8 of 10 dagen kunnen jullie de zorg zelfverzekerd en zo fit als mogelijk alleen aan.

Thuisbevalling
Als je  thuis wilt bevallen, kom ik samen met de verloskundige thuis om de bevalling te begeleiden. Als de baby geboren is, verzorg ik (samen met je partner) jou en je baby. Ik houd de eerste uren nauwlettend jullie gezondheid in de gaten en ik zorg ervoor dat jullie de eerste uren die je als gezin samen bent, goed doorkomen. Verder smeer ik de eerste beschuit met muisjes voor jullie.

Thuis uit het ziekenhuis
Als je in het ziekenhuis bent bevallen, kom ik helpen zodra jullie naar huis mogen. Ik geef uitleg en advies, heb aandacht voor broertjes en zusjes en betrek hen bij de zorg voor de nieuwe baby. Ik help bij de borst- of flesvoeding, doe met regelmaat controles bij moeder en kind, zorg voor lekker schone lakens op bed en de was schoon in de kast, bied een luisterend oor, ontbijt op bed, huis aan kant en smeer veel beschuitjes! Alles in overleg en aan te passen aan jullie persoonlijke situatie en wensen, kortom zodat het hele gezin soepel en gezellig de kraamweek beleefd.

© 2024 | Kraamzorg Heleen