Wie ben ik

Mijn naam is Heleen Visser-v/d Berg, getrouwd en de trotse moeder van twee dochters. Wij wonen met veel plezier in Pijnacker.

Al vanaf mijn vierde jaar, toen ik een broertje kreeg, wist ik dat ik “zo’n mevrouw in wit pak” wilde worden. Ik heb mijn diploma in 2003 gehaald en ben sindsdien met heel veel plezier werkzaam als kraamverzorgende. Eerst voor wat kleinere bureaus en de laatste tien jaar in het Geboortehotel.

In 2018 heb ik ervoor gekozen om als zelfstandige verder te gaan, zodat ik beter kan inspelen bij de wensen van het gezin.

Mijn passie is zorgen dat het een onvergetelijke tijd wordt met rust, gezelligheid en deskundige begeleiding zodat het gezin aan het einde van de kraamweek met alle vertrouwen voor hun baby kunnen zorgen.

Scholingen

Ik volg de jaarlijkse verplichten scholing waaronder, EHBO, vroeg signalering, begeleiding bij borstvoeding etc. Ook ben ik aangesloten bij het Kenniscentrum.

Werkgebied

Mijn werkgebied is mijn woonplaats Pijnacker en alle plaatsten omliggend tot ongeveer 20 km.

© 2024 | Kraamzorg Heleen